Zo, weer wat verder gekomen.

De Killallwipers dop is geplaatst, auto is volledig gewassen, gepolijst en in ceramic wax gezet. Ook heb ik de nieuwe remmerij gemonteerd. Helaas is één van de remklauwen achter versleten. Deze is bij de apk vervangen, en gaat zsm in de juiste kleur worden gezet uiteraard.

Ook zijn de smoked dynamische zijknipperlichten afgekeurd, en heb ik daar tijdelijk een orgineel setje op geplaatst. Hiervoor komt en orgineel set met zwart binnenwerk, met e-keur merk. Dus geen problemen meer in de toekomst.

Boutjes van de spoiler zijn opgeknapt en vervangen. Mooi orgineel weer dus. Ook de pookknop heeft plaats gemaakt voor een nieuwe orginele DS3 pookknop in het aluminium met leder. Was moeilijk om de orginele en vrij zeldzame Citroën sport pookknop weg te doen. Maar voor het juiste bedrag was ik toch wel om!

Daarnaast zijn de kleppendeksels weer vervangen naar orginele, met nieuwe kleppendeksel pakkingen. Dus ook dat probleem is verholpen.

Verder heb ik ook de stekkers van zowel de lambdasonde als de map sensor vervangen. Deze waren beide niet meer intact. Meteen de gelegenheid om een net hittebestendig kousje te plaatsen om de draden van de lambdasonde.

Vandaag de nieuwe remklauw gespoten en de remstof schildjes achter vervangen. Welke ik orgineel nieuw heb gekocht, vervaardigd uit gegalvaniseerd staal, en inmiddels voorzien van een zwarte lak hammerite. Ook heb ik het knopje voor de snelheids melding op een creatieve manier kunnen verstoppen. Staat wat mooier zo.

Binnenkort zullen de zwarte zijknipperlichten worden geplaatst als deze arriveren.

Voor nu, wat kodakjes van het werk, en een extraatje, kleine shoot met een mede C2 eigenaar.

Tot de volgende!!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close