Weer wat te doen!

Een tijd geleden heb ik een flush fit wiper delete kit besteld bij Killallwipers, na een maand is deze eindelijk binnen gekomen. Dus deze kan ik mooi gaan installeren op mijn nieuwe, getinte achterruit die onlangs is geplaatst.

Wat dus meteen het volgende al laat door schemeren, de ruiten zijn getint! Ik kon en mooie deal sluiten voor het tinten van de achterruit en de twee achterste zijruitjes. Wat jammer genoeg niet vlekkeloos, maar wel met goed resultaat is verlopen.

Te eerste werd de prijs van het tinten 3 keer gewijzigd, tot ik uiteindelijk de eigenaar sprak die me de mooiste prijs aan kon bieden. Toen kreeg ik op de dag van het tinten een verontrustend telefoontje dat het niet goed was gegaan, en de volledige achterruit verwarming er af was gekomen, door de leeftijd van de ruit, en omdat alles was verweerd. Dus er werd een nieuwe ruit besteld, en alsnog werd er een hele nette auto afgeleverd. Helaas waren de boutjes van de spoiler afgebroken, en hadden ze daarvoor een paar andere geplaatst in combinatie met een paar grote rubber ringen. Dit zit me niet lekker, en word weer vervangen door een opgeknapt set orginele boutjes.

Daarnaast heb ik de bougies en het interieur filter maar eens vervangen. De olie en het oliefilter komen uiteraard ook nog, maar dit gaat niet zo gemakkelijk op de parkeerplaats voor het huis. Dus hiervoor ga ik binnenkort een brug bezoeken.

Verder nog wat kleinigheidjes, de achterste naafkapjes ook maar vervangen door nieuwe, carbon fiber showplaat ontvangen, carbon C2 silhouette sleutelhanger ontvangen, vin antenne verwijderd en vervangen door een oem style antenne in de korte variant, nieuwe remmerij besteld om te vervangen, brembo max schijven en blokken.

Kortom, er komt weer wat werk aan. En waarschijnlijk nog wat meer, want de aluminium jp4s kleppendeksels sluiten op een aantal plaatsen niet goed aan, waardoor er dus olie te vinden is naast de olie vuldop en carterventilatie aansluitingen. Dus ga ik overwegen om de lekkages ergens mee proberen af te dichten, of de orginele er weer op plaatsen met nieuwe vaste pakkingen. Hierover later meer.

Voor nu, hier weer wat kodakjes

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close