13/09 Live Cooking – Haaften

We riepen al heel lang dat we gezellig bij elkaar wilde komen in de vorm van een BBQ of iets dergelijks, we hebben dit verwezenlijkt samen met een privé chef die de lekkerste gerechten voor ons heeft klaar gemaakt. Het sfeertje en de locatie waren super, we hebben ook enorm veel geluk gehad met het prachtige weer midden in september.

Jammer genoeg is het niet eerder gelukt om iets dergelijks te organiseren omdat momenteel de corona maatregelen de meeste evenementen in het roet gooien. Nu de maatregelen gunstig waren en wij op deze mooie locatie de maatregelen prima konden waarborgen hebben we dit eindelijk kunnen gaan doen. Echt super!

Al met al, een zeer geslaagde dag waar er nog velen van mogen volgen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x

New Report

Close