Onlangs is er wat gebeurd. Ik heb nog een paar kleine dingen aan de saxo gedaan, en toen kwam het in me op om hem te koop aan te bieden.

De vraagprijs van 3500 exclusief audio werd me al na 2 dagen geboden. Het verbaasde me hoe snel het ging, want ik moest op zoek naar wat anders. In m’n hoofd zat de opvolger van de saxo. Een C2 VTS. Al snel kwam er een leuke op mn pad. En in dezelfde week een bezichtiging en proefrit.. Op maandag proefrit, woensdag saxo verkocht en C2 gekocht.

Ik heb voor de C2 minder uitbundige plannen. Maar uiteraard kan ik hem niet volledig orgineel laten. Overigens was er al een leuk musketier systeem onder gehangen, inclusief lip/diffuser in de bumper. Ook is ie al subtiel verlaagd met een set van 4 h&r -35 veren.

Ik ben uiteraard al begonnen, met als eerste een 2din headunit, want dat wilde ik al zo lang šŸ˜‡

Hierop volgde een setje rockford fosgate punch speakers, een setje smoked zijwindschermen, smoked zijknipperlichten dynamisch, een kortere antenne tot de sharkfin antenne binnen is, een setje zwarte Angeleyes, setje verse Bosch flatblades op de voorruit, de aluminium CitroĆ«n sport pookknop die ik uit de saxo heb meegenomen, reclamevrije kenteken plaat houder, 2 nieuwe orginele naafkapjes op de velgen, kapje achter de bovenste grill verwijderd voor meer luchtstroom, Chrome coated knipperlicht lampjes, interieur verlichting led, stickers van het dak af, niet orgineel geplaatste VTS logo’s van de grill en klep verwijderd, gasveer onder de motorkap ipv. het stangetje.

Verder kom er nog het volgende:

Setje red clear achterlichten, airco compressor magneetkoppeling afstellen, verse boutjes in de motorruimte plaatsen, motorruimte reinigen, sportstuur met naaf, veerpoot toplager vervangen rechts (rammelt /speling), omp veerpootbrug, cold air intake, ruitenwisser achter verwijderen en dop plaatsen, kenteken verlichting achter led, eindstukken Uitlaat recht zetten, motorkap binnenzijde spuiten, ruiten achter blinderen, nieuwe mattenset, binnenspiegel vervangen.. En er zal nog wel ietje bij komen.

Genoeg gelult, foto’s!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close