Sinds de kleine er is, lopen de aanpassingen etc. Wat trager dan ik normaal zou doen. Maar dat wil niet zeggen dat er niets is gebeurd de afgelopen tijd!

De laatste post gaf een beetje aan wat er ging gebeuren, maar dat is wat meer geworden uiteraard 😂

Laten we verder gaan, waar we de vorige keer zijn gestopt. De velgen, OZ Ultraleggera 15inch 7j 4×108, et18 zijn allemaal voorzien van nieuwe naafkapjes, nieuwe ventielen, nieuwe banden en een mooie laag zwarte lak. Door dat de velgen een betere et waarde en pasvorm hebben, vallen ze vlekkeloos zonder spacers over de Brembos en binnen de wielkasten. Dus de spacers waren overbodig, en zijn in dezelfde week nog verkocht 👌

Verder het volgende,

orginele accu cover, nieuwe olie vuldop, setje zwarte Devil Eyes, custom ventiel dopjes, custom aluminium hitteschild, knipperlicht hendel vervangen, onderhoudsbeurtje, spiegelkapjes links en rechts vervangen, sideskirt bestuurderskant vervangen, nieuwe aluminium dubbel rij radiateur gearriveerd met nieuwe vuldop, rvs brembo remblok glijplaatjes en brembo B-quiet vet ontvangen voor de Brembos, carbon plaatje voor de accu cover.

Er is dus genoeg te doen, de startmotor dient vervangen of gereviseerd te worden.

Verder met de foto’s zoals gewoonlijk 📸

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close