Het is weer even geleden. En er is ook niet heel erg veel meer gebeurd, omdat in dit stadium ik eigenlijk een tijd niets te doen zou hebben ivm. het nieuwe show/meetingseizoen.. Maar aangezien dat wat anders uitgepakt heeft, ben ik zachtjes aan verder gegaan.

Na de installatie van de Brembos, kwam ik er achter dat één blindplug op de HRC wat nattig was, althans, de koperen revetten. Na het verwijderen van de koperen revetten was het opgelost 👌

Verder ben ik bezig geweest met wat nieuw carbon onder de kap. Cover voor het nokkenas tandwiel/distributie kapje bovenop.

Daarnaast is de auto weer een keer volledig gewassen, en zijn er flink wat kodakjes geschoten. Waarvan hier een willekeurige greep uit van de filmrol.

Eigenlijk al het grote werk klaar.. Dus tijd voor nog wat details. Ik ga aan de slag met een aluminium krukas poelie set van satchell engineering. Een plekje roest op het dak moet even netjes worden gemaakt. Voltmeter word vervangen door een analoge en de bijhorende schakelaar krijgt een gele ipv. blauwe led ring. Er zit een trilling in de remmerij, dus vermoedelijk zijn de voorste schijven krom, en moeten ze worden vervangen.

Dat was het weer voor nu!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close