Bougies, modderkuip en meer!

De bougies waren 2 jaar geleden vervangen, ik vond dat het tijd was voor een setje frisse NGK bougies!

Onlangs was de modderkuip gescheurd, en aangezien ik er nog een had liggen heb ik deze maar vervangen.

Ook hebben mijn oude clubfrance showplaten plaats gemaakt voor wat nieuws!

Ook ben ik bezig geweest om een grill met embleem op te knappen. Deze heb ik over genomen, maar had wel wat werk nodig. Het gaas is vervangen door een nieuw zwart stuk, de chevrons zijn zwart gespoten en alles is opnieuw vast gemaakt. Binnenkort even kijken hoe het op de saxo staat!

Verder heb ik nog wat kodakjes geschoten. That’s it!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close