Derde remlicht / hoofdstroom sleutel / VEMS / Satchshift / brandstofsdrukregelaar

Aangezien de 106 nu smoked achterlichten heeft (origineel van LUCID) is de zichtbaarheid van het remlicht wel wat minder geworden. Omdat ik er weinig trek in heb om de achterbumper binnenkort weer te spuiten omdat iemand achterin zat heb ik maar een ander idee uitgewerkt.

Oh ja, ik heb ook geen derde remlicht in de achterklep.

In eerste instantie wilde ik deze rain light van QSP precies in de opening (in het hart ook) van de achterbumper te plaatsen, in landscape modus.

Hij zou er precies tussen passen, alsof het er voor gemaakt is!

Maar… ik vond dat niet heel tactisch met oogpunt op de aerodynamica. Nu dus er voor gekozen om het tussen de aerocatches te plaatsen.

De 106 heeft ook geen contactslot meer, 1 van de maatregelen die ik getroffen heb om te voorkomen dat iemand anders hem mee naar huis neemt is het aanbrengen van een hoofdstroom lastscheider, deze sleutel kan ik in m’n zak steken als ik niet in m’n auto zit en dan is het onmogelijk om de auto te starten. De andere maatregelen hou ik maar even voor mezelf want is niet echt een super goed idee om dat op het wereld wijde web te delen…. haha

Maar wat moet ik dan van stroom voorzien?

Nou, deze veel te dure en mooie ‘blackbox’ haha. De VEMS zit gemonteerd met blindklinkmoeren en RVS kraag bolkop inbus boutjes, net zoals het in de turbo Rallye zat.

Omdat de uitlaattunnel onlangs pas gespoten is heb ik ook niet eerder m’n satchshift kunnen monteren. Nou bij deze dus;

De TurboSmart FPR800 brandstofdruk regelaar zit ook op z’n plek. Alles begint weer mooi vorm te krijgen!

Ook heb ik m’n gaspedaal gemonteerd, (niet echt foto waardig). Kan nu dus in de auto gaan zitten en VROEM zeggen.

Ook heb ik een carbon afdek paneeltje (welke bedoeld was voor de achteras montage punten) aangebracht op de A-stijl ter hoogte van m’n voeten. Daar zat een gat in de koets voor de originele kabelboom. Aan de andere kant moet ie er ook nog op.

Ik had 2 van die afdekkingen over omdat de rolkooi op de achterste 2 aansluitingen van de achteras zit en ik daar dus geen carbon plaatje kan maken.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

New Report

Close